Baju Raya Jovian Mandagie Pulakk

tailor made baju raya kami pun tak pasti raya bukan pi mana pun dok ...

tailor made baju raya kami pun tak pasti raya buka....

koleksi baju raya 2014 terkini fesyen baju raya some of u might ...

koleksi baju raya 2014 terkini fesyen baju raya so....

ohh hoooo i like simple gini padan lah untuk aku sedikit jakunssss ni ...

ohh hoooo i like simple gini padan lah untuk aku s....

As Life Goes On...

As Life Goes On.......

Manakala koleksi Rizalman terserlah ciri-ciri glamour dengan ...

Manakala koleksi Rizalman terserlah ciri-ciri glam....

Kami tak suka!!! Serious tak suka....huh!

Kami tak suka!!! Serious tak suka....huh!....

... beli je* ada sesiapa yang sudi belanja haz belikan baju ni? plisss

... beli je* ada sesiapa yang sudi belanja haz bel....

Jovian Baju Kurung

Jovian Baju Kurung....

baju raya

baju raya....

Lot of Baju Raya for this Year

Lot of Baju Raya for this Year....

Haaa ni palinglah aku suka, simple gila tapi macam elegan dan

Haaa ni palinglah aku suka, simple gila tapi macam....

L y a a s u r i a n y

L y a a s u r i a n y....

Jovian Mandagie Raya Collection

Jovian Mandagie Raya Collection....

Owh btw, ada satu siri baru lagi daripada Jovian Mandagie, iaitu

Owh btw, ada satu siri baru lagi daripada Jovian M....

baju raya

baju raya....